Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de ultim moment pentru Steaua Bucureşti! A fost stabilit programul barajului de promovare în Liga 3: detaliul inedit din timpul partidelor

Veste de ultim moment pentru Steaua Bucureşti! A fost stabilit programul barajului de promovare în Liga 3: detaliul inedit din timpul partidelor

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti a aflat calendarul şi regulamentul de organizare şi desfăşurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenţei Ligii 3 în sezonul 2020/2021, conform anunţului făcut de Federaţia Română de Fotbal.

Programul "barajului" pentru Liga 3. Când joacă Steaua Bucureşti

FRF a stabilit componenţa celor 14 mini-grupe, ultimul pas înainte de Liga 3. Totuşi, pentru a ajunge în acel punct, Steaua Bucureşti e nevoită să câştige play-off-ul din Liga 4 Bucureşti. 

"Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august şi 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30.

În situaţia în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situaţia în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

1. rezultatele directe

2. golaverajul în jocurile directe

3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe

4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deşi partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)

5. golaverajul general din mini-grupă

6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă

7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creşterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide", a anunţat FRF. 

Regiunea 6

  • Grupa A: Prahova, Călăraşi, Ilfov
  • Grupa B: Ialomiţa, Bucureşti, Giurgiu

În barajul pentru promovarea în Liga 3, ultima provocare pentru "militari", Steaua ar putea întâlni AS FC Bărăganul Ciulniţa (Ialomiţa) şi AFC Victoria Adunaţii Copăceni/CS Argeşul 2009 Mihăileşti (Giurgiu - Seria Sud, respectiv Giurgiu - Seria Nord).

 

Afla mai multe despre: steaua bucuresticalendar baraj liga 3 

viewscnt
Articole similare