Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de ultimă oră din Spania. Ce decizie a luat Zinedine Zidane în cazul Gareth Bale

Veste de ultimă oră din Spania. Ce decizie a luat Zinedine Zidane în cazul Gareth Bale

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a fost subiectul unor discuţii extrem de dure în presa iberică după deja celebrul banner ”Wales. Golf. Madrid. In That Order!”

Presa spaniolă l-a atacat dur pe starul galez, la fel şi o mare parte dintre fanii echipei blanco. Majoritatea consideră că Bale, care s-a bucurat cu celebrul banner al fanilor la finalul partidei din preliminarii contra Ungariei a fost lipsit de respect la adresa clubului merengue.

Era de aşteptat ca Bale să aibă de suferit de pe urma acestui scandal, dar antrenorul Zinedine Zidane a luat astăzi o decizie importantă legată de starul galez.

Ei bine, Zidane l-a inclus pe Bale în lotul cu care Real Madrid va aborda partida cu Real Sociedad de pe teren propriu, meci transmis în direct de Telekom Sport. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât Zidane a fost obligat să renunţe la unul dintre jucătorii săi ofensivi, iar cel ales a fost brazilianul Vinicius Junior, unul dintre preferaţii fanilor.

 

 

Cum va reacţiona publicul de pe Bernabeu la prezenţa lui Gareth Bale pe teren în jocul cu Real Sociedad veţi putea urmări în direct la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 22:00. Este de aşteptat ca galezul să fie fluierat vehement de publicul de pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: gareth balereal madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare