Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de ultimă oră! Raul Rusescu, înapoi în Liga 1!? Clubul care a făcut anunţul decisiv despre atacant

Veste de ultimă oră! Raul Rusescu, înapoi în Liga 1!? Clubul care a făcut anunţul decisiv despre atacant

Superliga

Comentarii

Aventura lui Raul Rusescu (32 de ani) la echipa Giresunspor, din Turcia, a ajuns la final. Informaţia a fost furnizată de ofiţerul de presă de la Giresunspor. Fostul atacant de la FCSB e liber de contract, iar acesta ar putea să-şi relanseze cariera în Liga 1.

Apogeul carierei lui Raul Rusescu a avut loc la FCSB, dar experienţele ulterioare de la echipele din străinătate au fost dezamăgitoare. Recent, atacantul a devenit liber de contract şi poate fi o soluţie importantă pentru cluburile din Liga 1, datorită experienţei acumulate şi, în plus, ar veni din postura de jucător liber de contract.  

Raul Rusescu a rămas liber de contract! Revine în Liga 1?

Fostul atacant de la FCSB, Unirea Urziceni sau Sevilla a avut o perioadă tumultoasă a carierei, în ultima perioadă. Giresunspor, club din liga secundă a Turciei, i-a propus prelungirea contractului pe 29 iulie, dar Raul Rusescu nu a acceptat. 

Motivul a fost legat de termenii cu care Raul Rusescu nu a fost de acord. Turcii i-au propus diminuarea salariului, dacă şi-ar mai fi dorit să rămână în club, iar acest aspect l-a nemulţumit pe fostul atacant al naţionalei. 

Totuşi, conform Beinsports.com, Giresunspor are o versiune diferită. Recent, Ferhat Karademir, ofiţerul de presă al clubului, susţine că Raul Rusescu şi-a reziliat unilateral contractul şi că nu a mai acceptat noua propunere a clubului. 

De asemenea, Giresunspor nu se mai aşteaptă ca Raul Rusescu să mai revină la echipă, a mai anunţat Ferhat Karademir. 

Revine Raul Rusescu în Liga 1 după ce şi Cristi Tănase a semnat cu Academica Clinceni?

Cariera lui Raul Rusescu a ajuns într-un punct critic. Fostul atacant de la FCSB a revenit în România în 2018, atunci când a semnat cu clubul finanţat de Gigi Becali, dar nu a convins, iar un an mai târziu a semnat cu clubul din liga secundă din Turcia, Giresunspor. Pentru Giresunspor, Rusescu a bifat 31 de meciuri şi a marcat 12 goluri.

În această vară, Cristi Tănase, un alt fost fotbalist important de la FCSB, a revenit în România. Deşi s-a speculat că fostul internaţional român ar putea semna cu nou-promovata FC Argeş, Cristi Tănase a ales, până la urmă, Academica Clinceni.

Cristi Tănase şi Raul Rusescu sunt doi dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB din ultimul deceniu. Rusescu a cucerit două titluri cu FCSB şi unul cu Unirea Urziceni, în timp ce Cristi Tănase a ridicat trei titluri la echipa finanţată de Gigi Becali. 

În cariera sa, Raul Rusescu a evoluat pentru Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, FC Otopeni, FCSB, Sevilla, Braga, Osmanlispor şi Giresunspor.

De asemenea, Rusescu are 10 meciuri şi un gol pentru naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: raul rusescuraul rusescu fcsbfcsbgigi becaliraul rusescu giresunsporgiresunsportransfer raul rusescu 

viewscnt
Articole similare