Experiențe împreună.
You are here:

Veste devastatoare pentru Florin Andone. Anunţul incredibil făcut de presa turcă

Veste devastatoare pentru Florin Andone. Anunţul incredibil făcut de presa turcă

Stranieri

Comentarii

Accidentarea lui Florin Andone este mult mai gravă decât se credea iniţial şi aventura sa la Galatasaray s-ar putea încheia.

Florin Andone s-a accidentat cu Gaziantep, în week-end, într-o perioada în care era în formă şi reuşise să intre în inimile suporterilor. Atacantul în vârstă de 26 de ani a suferit o accidentare la genunchiul piciorului drept şi, iniţial, se credea vă va lipsi maximum două luni. Însă verdictul este mult mai dur.

Potrivit webaslan.com, medicii i-au transmis lui Florin Andone că nu va putea reveni pe teren mai devreme de începutul lunii martie.

Aventura lui Andone la Galatasaray s-ar putea sfârşi brusc

Accidentarea lui Andone i-a pus în dilemă pe şefii lui Galatasaray. Internaţionalul român a fost împrumutat de la Brighton până la finalul sezonului şi chiar se gândeau să-l transfere definitiv, după ce a lăsat o impresie excelentă. Acum, site-ul webaslan.com scrie că cei de la Galata ar putea să rupă încă de acum contractul de împrumut şi să-l trimită înapoi la Brighton.

În cazul în care cei de la Brighton n-ar fi de acord cu rezilierea contractului de împrumut încă din această iarnă, Andone ar urma să rămână până în vară la Galatasaray, dar turcii ar transfera încă un atacant.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul