Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă din Italia! Simona Halep poate juca finala de la Roma cu spectatori. Anunţ oficial

Veste excelentă din Italia! Simona Halep poate juca finala de la Roma cu spectatori. Anunţ oficial

Tenis

Comentarii

O mie de persoane vor putea asista la competiţii în aer liber începând de duminică, a anunţat, vineri, ministrul italian al Sporturilor.

"Începând din semifinale şi finală la turneul de la Roma, prevăzute duminică şi luni, o mie de spectatori vor putea asista la toate competiţiile care se desfăşoară în exterior, respectând cu sfinţenie regulile sanitare.", a anunţat Vincenzo Spadafora.

Iulia Putinţeva, din Kazahstan, locul 30 WTA, va fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Roma.

Putinţeva a trecut în optimi de Elena Ribakina, tot din Kazahstan, cap de serie numărul 10, şi locul 18 mondial, scor 4-6, 7-6 (3), 6-2, după două ore şi 40 de minute de joc.

Tot vineri, Halep a trecut în optimi de Daiana Iastremska din Ucraina, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4, după o oră şi 27 de minute.

Halep şi Putinţeva s-au mai întâlnit o singură dată, în acest an la Australian Open, când sportiva din Constanţa s-a impus, scor 6-1, 6-4.

Dacă românca se califică în semifinalele turneului de la Roma, conform declaraţiilor oficialului italian, ar putea să se numere printre primii sportivi din tenis care se bucură de un meci cu spectatori, în contextul pandemiei de COVID-19. 

Afla mai multe despre: italia 

viewscnt
Articole similare