Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Chiricheş. A fost inclus de Napoli pe lista pentru Europa League

Veste excelentă pentru Chiricheş. A fost inclus de Napoli pe lista pentru Europa League
Comentarii

Fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat, a fost trecut de antrenorul Carlo Ancelotti pe lista jucătorilor echipei Napoli pentru Liga Europa, informează presa italiană.

La finalul lunii ianuarie, selecţionerul Cosmin Contra a declarat că a discutat cu antrenorul echipei Napoli, Carlo Ancelotti, care i-a transmis că fundaşul Vlad Chiricheş ar putea fi apt de joc la începutul lunii martie. Tehnicianul l-a inclus pe român pe lista UEFA pentru meciurile din Europa League.

Chiricheş este indisponibil din septembrie trecut, de la meciul cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

După ce a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Napoli va evolua în Liga Europa, în faza 16-imilor, cu FC Zurich. Meciul tur este la 14 februarie, la Zurich, iar returul în 21 februarie, la Napoli. Ambele vor fi în direct la Telekom Sport. 

România va juca în luna martie primele partide din preliminariile Campionatului European din 2020. La 23 martie, tricolorii vor întâlni Suedia, în deplasare, iar la 26 martie vor juca împotriva reprezentativei Insulelor Feroe, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: napolichirichesancelotti 

viewscnt
Articole similare