Experiențe împreună.
You are here:

Veste excelentă pentru Dinamo, după victoria cu Gaz Metan. Dusan Uhrin Jr. a făcut anunţul

Veste excelentă pentru Dinamo, după victoria cu Gaz Metan. Dusan Uhrin Jr. a făcut anunţul

Fotbal

Comentarii

După victoria contra celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, vineri seară, antrenorul "câinilor", Dusan Uhrin Jr., a oferit fanilor dinamovişti vestea cea mare: revine dirijorul italian Diego Fabbrini.

Diego Fabbrini se accidentase la gleznă în partida de campionat cu Astra Giurgiu, pierdută cu 2-3 de Dinamo, şi a stat pe tuşă o lună de zile. Cu toate acestea, recuperarea sa a decurs conform planului, iar revenirea acestuia este aproape.

"Mâine sau poimâine Diego va începe alergările. Sperăm să fie apt pentru meciul de Cupă cu Foresta Suceava", a spus tehnicianul ceh al celor de la Dinamo.

Din păcate, Daniel Popa a fost scos la pauza meciului cu Gaz Metan Mediaş după ce a resimţit o durere, iar Uhrin nu a dorit să-l forţeze şi mai mult. În locul său a intrat atacantul sârb, Perovic, cel care s-a zbătut mult, fără mari reuşite. Se vede lipsa jocurilor oficiale pentru fostul jucător al Stelei Roşii Belgrad.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe