Experiențe împreună.
You are here:

Veste excelentă pentru fanii FIFA 20! Doi fotbalişti români au fost incluşi în "echipa săptămânii"

Veste excelentă pentru fanii FIFA 20! Doi fotbalişti români au fost incluşi în "echipa săptămânii"galerie foto

Diverse

Comentarii

Doi fotbalişti români au strălucit în weekend-ul trecut, iar evoluţiile lor excelente nu au fost uitate. Alexandru Maxim şi Alexandru Cicâldău au fost incluşi în "echipa săptămânii" la FIFA 20 Ultimate Team.

Cei doi au primit cartonaşe "in form", iar abilităţile lor au fost mărite. Astfel, cartonaşul special de la FIFA Ultimate Team al lui Maxim are rating-ul 79, în timp cel al lui Cicâldău are rating-ul 78. De asemenea, Cicâldău este primul fotbalist din Liga 1 care este inclus în "echipa săptămânii". 

Echipa este formată din: Lloris, Yerri Mina, De Ligt, Alex Telles, Santi Cazorla, Jadon Sancho, Dani Parejo, Di Maria, Firmino, Lukaku sau Immobile. 

Ambii jucători au reuşit câte o "dublă" în etapa recent încheiată. Cicâldău a marcat de două ori cu Gaz Metan, una dintre execuţii fiind pur şi simplu fabuloase. Maxim, la primul meci pentru Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a marcat de două ori în victoria, 5-1, împotriva liderului din Turcia, Sivasspor. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe