Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo! Cel mai bun marcator din acest sezon poate juca în derby-ul cu FCSB

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo! Cel mai bun marcator din acest sezon poate juca în derby-ul cu FCSBgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

"Câinii" au intrat în linie dreaptă pentru derby-ul cu FCSB, care se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Derby-ul României va fi transmis, în direct, la Telekom Sport 1.

La antrenamentul de luni al "câinilor", Dusan Uhrin Jr. a putut conta şi pe Daniel Popa (24 de ani). Fostul atacant de la Chindia Târgovişte este cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon, cu patru goluri. Trei dintre reuşite au venit, însă, într-o singură partidă, cea cu Academica Clinceni. Vârful lui Dinamo s-a accidentat în partida cu FC Botoşani, terminată la egalitate, 1-1, de pe 14 septembrie. 

Uhrin va întâmpina probleme în zona mediană a terenului, acolo unde nu va putea să îi folosească pe Diego Fabbrini, accidentat, şi pe Deian Sorescu, care a primit cartonaş roşu în meciul cu FC Voluntari. 

Daniel Popa (25 de ani) a fost cumpărat de Dinamo în 2016 de la Chindia Târgovişte pentru doar 30.000 de euro. În vara lui 2017 el a fost împrumutat la FC Botoşani, însă a fost rechemat în "Ştefan cel Mare" doar şase luni mai târziu. 

Cotat la 400.000 de euro în acest moment, Popa a înscris, în total, 17 goluri în 74 meciuri pentru Dinamo. 

O ALTĂ VESTE BUNĂ PENTRU DUSAN UHRIN JR. 

Chiar dacă Daniel Popa va fi apt din punct de vedere medical, pentru el va fi greu să intre în primul "11". Italianul Montini, cel mai bun marcator din stagiunea trecută, este în formă maximă înainte de FCSB - Dinamo. Atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat cu FC Voluntari golul de 1-0 şi a ajuns la cota trei în acest sezon. 

"Jucătorii sunt sub presiune, sigur, dar trebuie să le spun fanilor: ”Veniţi! Trebuie să fie stadionul plin. Nu doar 7.000-10.000 de oameni. Trebuie să fie stadionul plin! 50.000 de mii de oameni. Trebuie să se bucure mai mult. Poate pentru noi este mai stresant, dar ei trebuie să se bucure, să vină, iar noi le vom mulţumi prin victorii", a declarat Dusan Uhrin Jr., după partida cu FC Volutnari

Meciul de sâmbătă, de pe Arena Naţională, va fi un adevărat derby al campionatului. Cele două echipe sunt vecine de clasament şi ambele ţintesc locurile de play-off. FCSB - Dinamo se joacă, sâmbătă, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: daniel popadinamofcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare