Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru fanii lui PSG! Neymar şi Mbappe, gata de duelul cu Liverpool

Veste excelentă pentru fanii lui PSG! Neymar şi Mbappe, gata de duelul cu Liverpool
Comentarii

Accidentaţi la echipele naţionale, Neymar şi Mbappe nu au jucat pentru Paris Saint-Germain în weekend, însă Thomas Tuchel a confirmat că cei doi sunt apţi pentru meciul contra lui Liverpool. Meciul este astăzi, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Vedetele lui PSG au privit meciul din weekend, cu Toulouse, de la lojă, fiind accidentaţi la echipele naţionale, însă cei doi s-au antrenat normal în aceste zile. În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului de Uefa Champions League, antrenorul parizienilor, Thomas Tuchel, a confirmat că Neymar şi Kylian Mbappe vor face parte din primul 11 în meciul cu Liverpool de pe Parc des Princes.

”Neymar este 100%, la fel şi Mbappe. Sunt apţi de joc. S-au antrenat normal şi vor face parte din echipa de start. Dacă nu erau refăcuţi, nu ar fi putut juca, dar ei nu s-au plâns deloc în această săptămână. În acest moment nu există vreun risc pentru mine”, a spus Tuchel.

PSG a pierdut meciul tur de pe Anfield, scor 2-3, după ce Robert Firmino a înscris golul decisiv în ultimele minute. Parizienii sunt la un punct în spatele lui Liverpool, iar în cazul unei înfrângeri şansele de calificare se risipesc.

Meciul PSG - Liverpool este în direct astăzi, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: psgliverpoolmbappeneymartuchelchampions league 

viewscnt
Articole similare