Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru FCSB: a revenit la antrenamente după doi ani de pauză. ”Mai ştie fotbal!” | EXCLUSIV

Veste excelentă pentru FCSB: a revenit la antrenamente după doi ani de pauză. ”Mai ştie fotbal!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a anunţat revenirea pe teren a lui Ionuţ Pânţîru (27 de ani) după doi ani de inactivitate.

Fundaşul stânga s-a antrenat, joi, alături de colegii săi, după o perioadă în care a suferit trei operaţii dificile la genunchi.

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Ionuţ Panţîru

Ionuţ Panţîru a evoluat ultima dată la FCSB pe 25 aprilie 2021, într-o partidă de campionat contra celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.

În acel meci a fost accidentat chiar de către un coechipier, Adrian Şut, involutar, în încercarea de a deposeda un adversar.

La aproape doi ani de la acel meci, Ionuţ Panţîru a intrat în pregătirea normală a echipei, însă se află sub supraveghere atentă.

Nu avem probleme de lot. Azi l-am văzut la primul antrenament şi pe Panţîru. După 2 ani şi un pic! Mai ştie fotbal. A intrat şi la joc. Au făcut un joc cu trei echipe, la mai multe porţi, un exerciţiu. A venit cu câteva pase decisive. Săracul!

Panţîru cred că a ales greşit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România...”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ionuţ Panţîru a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Poli Iaşi, în schimbul a 200.000 de euro.

Din acel moment, până la fatidicul meci cu Sepsi, Ionuţ a adunat 57 de meciuri pentru FCSB, pentru care reuşise două goluri şi şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: ionut pantirumihai stoica 

viewscnt
Articole similare