Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaş. Clubul a ieşit din insolvenţă după patru ani

Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaş. Clubul a ieşit din insolvenţă după patru ani
Comentarii

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, miercuri, că a ieşit din insolvenţă, după o perioadă de aproape patru ani.

“Clubul Gaz Metan Mediaş a ieşit miercuri din insolvenţă. Hotărârea a fost făcută publică miercuri de către Tribunalul Sibiu şi pune punct unei perioade de aproape 4 ani”, se arată pe pagina de Facebook a grupării. 

Astfel, aşa cum Telekom Sport a anunţat, marţi, în cadrul clubului ar urma să se producă mai multe schimbări majore, începând de la banca tehnică şi până la conducerea clubului.

Schimbare de preşedinte în Liga I! Valentin Iordănescu îl poate înlocui pe Ioan Mărginean la Gaz Metan

Veştile bune continuă pentru Gaz Metan în acest sezon. După ce clubul s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii I, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, medieşenii au ieşit acum din insolvenţă.

În urma acestei decizii, clubul nu va mai avea nevoie de un administrator special, funcţie ocupată în acest moment de Ioan Mărginean. Astfel, mandatul oficialului va lua sfârşit, iar în locul acestuia va fi instalat în nou preşedinte. Sursele Telekom Sport au indicat persoana care e favorită să ocupe funcţia de preşedinte al clubului Gaz Metan.

Este vorba despre team managerul lui Gaz Metan, Valentin Iordănescu, vărul primar al lui Edi Iordănescu. Oficialul care s-a ocupat de partea juridică a clubului este marele favorit pentru a deveni noul preşedinte, susţin sursele Telekom Sport. Totodată, Valentin Iordănescu este şi avocat, iar noua poziţie i-ar aduce o influenţă mult mai mare la Gaz Metan. Cu Mărginean pe făraş din club,  şansele ca Edward Iordănescu să revină la Mediaş cresc considerabil. 

Afla mai multe despre: sergiu busgaz metan 

viewscnt
Articole similare