Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru George Puşcaş. Experţii l-au ales printre laureaţii lunii august, în Championship

Veste excelentă pentru George Puşcaş. Experţii l-au ales printre laureaţii lunii august, în Championship

Fotbal

Comentarii

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

George Puşcaş a fost ales pentru primul său gol marcat în Championship. El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0. Au mai fost nominalizaţi în această anchetă Jack Marriott de la Derby County şi Cauley Woodrow de la Barnsley.

Comisia care a stabilit finaliştii pentru golul lunii a fost formată din Don Goodman, expert Sky Sports, Matt Goodwin, directorul executiv al sposnorului Sky Bet, şi Matt Goodwin, manager media al English Football League (EFL), ligă ce reuneşte diviziile a doua, a treia şi a patra din fotbalul englez.

Fanii pot vota pe site-ul skysports.com de luni până marţi, la ora locală 17.00 (19.00, ora României), iar câştigătorul va fi anunţat vineri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare