Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Ianis Hagi. Decarul naţionalei, inclus de Rangers în lotul pentru şaisprezecimile de finală din Europa League

Veste excelentă pentru Ianis Hagi. Decarul naţionalei, inclus de Rangers în lotul pentru şaisprezecimile de finală din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi a fost inclus de Steven Gerrard în lotul echipei Rangers FC pentru şaisprezecimile de finală din Europa League, a anunţat, marţi, site-ul UEFA.

Echipele calificate în primăvara europeană din Europa League au avut dreptul să înregistreze trei noi jucători, pe lângă cei care au evoluat deja în grupele competiţiei, iar Ianis Hagi a fost inclus de Steven Gerrard pe această listă.

Atacantul albanez Florian Kamberi, împrumutat de la Hibernian, şi fundaşul dreapta american Matt Polster sunt ceilalţi doi jucători convocaţi de Gerrard.

Veste excelentă pentru Ianis Hagi. Decizia luată de Rangers FC după debutul perfect al românului

Decizia luată de Steven Gerrard vine la mai puţin de două săptămâni de la împrumutul românului de la Genk. Ianis Hagi are un gol în trei apariţii pentru Rangers, însă acela a fost de trei puncte, în meciul cu Hibernian.

În şaisprezecimile de finală din Europa League, Rangers va înfrunta Braga.

Vinicius, Manea şi Sandomierski, noutăţile din lotule echipei CFR Cluj

UEFA a confirmat şi noutăţile din lotul echipei CFR Cluj. Aşa cum a anunţat Dan Petrescu, fundaşii Paulo Vinicius şi Cristian Manea şi portarul Grzegorz Sandomierski sunt noutăţile din lotul campioanei en titre a Ligii 1.

Prima manşă a dublei dintre CFR Cluj şi FC Sevilla se va juca pe 20 februarie, de la ora 19:55, în Gruia, în direct la Telekom Sport 1. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, de asemenea în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare