Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Simona Halep. Roland Garros se poate disputa cu spectatori: "Avem semnale pozitive". Când ar urma să înceapă turneul

Veste excelentă pentru Simona Halep. Roland Garros se poate disputa cu spectatori: "Avem semnale pozitive". Când ar urma să înceapă turneul

Simona Halep

Comentarii

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care ar fi trebuit să înceapă în această duminică, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, s-ar putea juca în toamnă, anunţă oficialii competiţiei de la Paris.

Directorul competiţiei din capitala Franţei este optimist. "În acest moment, semnele se află într-o direcţie pozitivă", a declarat directorul turneului de la Roland Garros, Guy Forget, citat de BBC.

Mai mult, Guy Forget speră ca turneul să se desfăşoare cu spectatori.

"În săptămânile următoare se deschid restaurantele şi barurile. Nu ştim ce se va întâmpla într-o lună sau două. Ne vom adapta oricărei cerinţe a guvernului. Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm ca Roland Garros să aibă loc şi să se desfăşoare în circumstanţe favorabile", a adăugat oficialul Roland Garros.

Roland Garros 2020 trebuia să înceapă în această duminică

Turneul ar fi trebuit să aibă loc în perioada 24 mai – 7 iunie, dar a fost amânat teoretic pentru 20 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus. Totuşi, se aşteaptă ca turneul să aibă loc cu o săptămână sau două mai târziu decât data preconizată.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare