Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Steaua Bucureşti, înainte de meciurile decisive pentru promovarea în Liga 3! Anunţul făcut de club

Veste excelentă pentru Steaua Bucureşti, înainte de meciurile decisive pentru promovarea în Liga 3! Anunţul făcut de club

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti a primit ultimele teste de COVID-19, iar rezultatele acestora au fost negative. Pe 20 iulie, "militarii" au înregistrat un caz pozitiv, înainte de meciurile decisive pentru promovarea în Liga 3.

Teste negative de COVID-19 la Steaua Bucureşti

În urmă cu o săptămână, "militarii" au depistat pozitiv un fotbalist. Niculae Florian Valentin a efectuat un test pe 20 iulie, la fel ca şi restul colegilor săi. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a fost singurul infectat.

Luni, Steaua Bucureşti a anunţat că ultimele teste sunt negative: "Toţi jucătorii din lotul echipei  au fost depistaţi negativ la a doua serie de teste COVID-19!

Pe 29 iulie, steliştii vor efectua ultimele teste, înaintea primului meci al barajului de promovare, ce va avea loc pe 1 august, ora 17.30, contra formaţiei Argeşul Mihăileşti", a transmis Steaua. 

Campioana Bucureştiului din Liga 4 se află acum în cantonament şi aşteaptă să dispute meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Recent, AMFB a anunţat că CSA Steaua este campioană în Liga 4, cu toate că trebuia să se dispute un play-off pentru trofeu. Astfel, „militarii” au ajuns să joace barajul pentru promovarea în Liga 3.

Afla mai multe despre: steaua bucuresticoronavirus 

viewscnt
Articole similare