Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă primită de FCSB! Antrenorul Toni Petrea s-a vindecat de coronavirus. Când va reveni tehnicianul pe banca roş-albaştrilor

Veste excelentă primită de FCSB! Antrenorul Toni Petrea s-a vindecat de coronavirus. Când va reveni tehnicianul pe banca roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Toni Petrea s-a vindecat de coronavirus şi este pregătit să revină pe banca roş-albaştrilor chiar la meciul disputat de FCSB în deplasare contra Politehnicii Iaşi.

Partida se joacă duminică de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1 şi redată în regim live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Pro Sport scrie că Petrea a ieşit negativ în urma ultimului test efectuat la clinica patronului FCSB, Gigi Becali. Sergiu Buş, Florin Tănase, Andrei Miron, Dariu Olaru şi Ovidiu Popescu sunt fotbaliştii care au reuşit să scape de virusul asiatic.

Cu toate acestea, lista bolnavilor de la FCSB rămâne consistentă: Andrei Vlad (portar), Iulian Cristea (fundaş central), Marius Briceag (fundaş),Vali Creţu (fundaş),Ionuţ Vînă (mijlocaş), Andrei Pandele (mijlocaş), Olimpiu Moruţan (mijlocaş), Florinel Coman (mijlocaş), Dennis Man (mijlocaş), Alexandru Buziuc (atacant).

Florin Tănase a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care apare şi Soiledis şi a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii deţinătoarei Cupei României: ”Sunt bucuros să vă spun că în urma testului efectuat, am ieşit, în sfârşit, negativ. A fost o perioadă dificilă, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să o depăşesc cu bine. Mi-aţi fost alături şi am primit toată energia voastră pozitivă. Vă mulţumesc foarte mult şi va întorc gândurile voastre bune! Sa ne revedem sănătoşi!”.

De asemenea, atacantul Sergiu Buş a fost depistat negativ la testul de coronavirus şi va putea fi introdus de FCSB în meciul cu Poli Iaşi, din etapa a cincea a Ligii 1.

”După 9 zile, am învins acest virus. Din păcate, va face parte din viaţa noastră de zi cu zi şi trebuie să înţelegem că dacă ne protejăm pe noi înşine, îi protejăm şi pe cei din jur.”, a anunţat Sergiu Buş, prin intermediul contului său personal de Instagram.
 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbcoronavirus 

viewscnt
Articole similare