Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă primită de Rapid. Giuleştenii au liber la transferuri

Veste excelentă primită de Rapid. Giuleştenii au liber la transferuri

Rapid

Comentarii

Oficialii Rapidului au primit o veste excelentă din partea judecătorilor de la TAS, iar acum, în ciuda interdicţiei primite de la FIFA, giuleştenii au din nou dreptul de a transfera jucători străini.

"Decizia FIFA conform căreia Rapidului îi era interzis să transfere jucători străini a fost suspendată până la soluţionarea litigiului cu fostul fotbalist Tomas Josl.

Urmare a sancţiunii impuse de UEFA, clubul Rapid a decis sa conteste măsura, înregistrand o acţiune pe rolul Tribunalului Internaţional de Arbitraj Sportiv (TAS).

<<Ca urmare a eforturilor avocaţilor noştri, FIFA a dispus suspendarea sancţiunii până la soluţionarea litigiului, notificând oficial FRF în acest sens. Evident, decizia FIFA va produce efecte în proxima perioadă de transferări>>, a confirmat Ovidiu Burcă, preşedintele Rapidului" , se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al clubului.

  • Rapid are în acest moment în lot opt jucători străini, Saifeddine Alami (Maroc), Tano Bonnin (Rep. Dominicană), Brighton Labeau (Franţa), Sandro Djuric (Austria), Facundo Piriz, Facundo Mallo (Uruguay), Enrichi Finica şi Cristian Ignat (Rep. Moldova)

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare