Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste extrem de proastă pentru fanii lui Manchester United. "Diavolii" şi-au găsit atacant, dar acesta e ademenit în China cu 15 milioane de euro pe an

Veste extrem de proastă pentru fanii lui Manchester United. "Diavolii" şi-au găsit atacant, dar acesta e ademenit în China cu 15 milioane de euro pe an

Fotbal

Comentarii

Manchester United părea că a rezolvat problema din atac, odată cu împrumutul lui Odion Ighalo, de la Shanghai Shenhua. Jucătorul nigerian a fost adus în iarnă, după ce Marcus Rashford s-a accidentat.

Ighalo a avut un impact imediat, reuşind să marcheze de patru ori în primele trei jocuri ca titular în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. În altimele zile a apărut informaţia că Manchester United doreşte să activeze clauza de cumpărare a nigerianului, în valoare de doar 16 milioane de euro.

Cei de la Shanghai Shenhua nu doresc însă să cedeze aşa uşor şi i-au oferit atacantului un nou contract, cu un salariu de peste 15 milioane de euro pe an, scriu jurnaliştii de la Sky Sports. Înţelegerea actuală a lui Ighalo cu formaţia chineză se întinde până în decembrie 2022, iar cei de la Shanghai i-au propus un angajament pe încă două sezoane.

Ighalo nu s-a decis încă, aşteptând oferta lui Manchester United. Presa engleză scrie că nigerianul înclină mai mult să rămână pe Old Trafford.

În cariera sa, Ighalo a mai evoluat la Udinese, Granada, Cesena şi Watford.

Afla mai multe despre: ighalomanchester unitedtransfer 

viewscnt
Articole similare