Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste groaznică pentru Barcelona! Pique s-a accidentat din nou şi e OUT din blockbusterul cu PSG, din Liga Campionilor

Veste groaznică pentru Barcelona! Pique s-a accidentat din nou şi e OUT din blockbusterul cu PSG, din Liga Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Veşti proaste pentru Barcelona! Pique (34 de ani) s-a accidentat din nou în returul semifinalei Cupei Spaniei cu Sevilla, câştigat de Barcelona cu 3-0 pe Camp Nou, rezultat care a adus calificarea echipei blaugrana în finală. Fundaşul central a fost supus unui rând de teste medicale, joi dimineaţă, iar rezultatele au adus veşti proaste.

Pique, OUT din returul cu PSG din Liga Campionilor!

Abia revenit în prima echipă a Barcelonei după o accidentare la genunchi, la mijlocul lunii februarie, Gerard Pique s-a accidentat din nou. Tot la genunchi. Clubul a anunţat că fundaşul a suferit o nouă leziune la ligamentele genunchiului, dar nu foarte gravă. Nu a fost specificată durata exactă a indisponibilităţii fundaşului, însă presa din Spania a aflat lucruri din culise.

Potrivit jurnalistului Javi Miguel, Pique va fi indisponibil timp de trei săptămâni, lucru care-l scoate din calcule pentru returul din Liga Campionilor contra lui PSG, de la Paris. Pique a mai forţat o dată revenirea pe gazon pentru a-i înfrunta pe francezi, în tur, dar acum a suferit o recidivă.

Pique a marcat golul cu care Barcelona a împins în prelungiri meciul contra Sevillei, din returul semifinalei Cupei Spaniei. Fostul internaţional spaniol a înscris în ultimele secunde ale prelungirilor golul de 2-0, iar Braithwaite a dat gol imediat în extra time pentru a asigura biletele catalanilor la ultimul act din Cupa Regelui.

Afla mai multe despre: barcelonapiqueaccidentare 

viewscnt
Articole similare