Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste imensă pentru FCSB! Ce fotbalist revine în echipa lui Mihai Teja la meciul cu Craiova! E o mutare decisivă în lupta la titlu

Veste imensă pentru FCSB! Ce fotbalist revine în echipa lui Mihai Teja la meciul cu Craiova! E o mutare decisivă în lupta la titlu

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a primit o veste excelentă chiar înainte de meciul extrem de important cu Universitatea Craiova. Staff-ul medical al roş-albaştrilor l-a anunţat pe Teja că unul dintre cei mai importanţi jucători din lot a fost recuperat şi poate fi folosit în derby-ul cu trupa din Bănie.

Mihai Pintilii şi-a revenit după accidentare şi are şanse importante de a fi titular în meciul pe care FCSB îl va disputa împotriva Universităţii Craiova.

Mijlocaşul s-a accidentat în partida cu FC Voluntari, ultima din sezonul regular, şi n-a putut fi folosit în primele două runde din playoff. Acum, Pintilii este refăcut şi ar putea fi titular în meciul cu Craiova din 31 martie.

Pintilii a apelat la celebra Marijana, din Serbia, ”vraciul” care a reuşit să ”repare” mai mulţi fotbalişti accidentaţi într-un timp record. Kompany sau Van Persie sunt printre jucătorii care au fost trataţi în Serbia.

Afla mai multe despre: fcsbpintiliiaccidentare,  

viewscnt
Articole similare