Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru fanii lui Dinamo. Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare

Veste uriaşă pentru fanii lui Dinamo. Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare

Fotbal

Comentarii

Suporterii-acţionari ai dinamoviştilor au confirmat, miercuri, faptul că spaniolii se află la Bucureşti, acolo unde se poartă tratativele pentru preluarea clubului de la Ionuţ Negoiţă.

UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, la ora 14:00, spaniolii vor veni, alături de notari, la Ionuţ Negoiţă pentru a semna toate actele necesare pentru preluarea clubului. Ioan Mărginean, care este foarte aproape de a primi un post în conducerea lui Dinamo, a mers la sediul LPF pentru a verifica alte documente pentru spanioli, astfel încât tranzacţia să fie dusă până la capăt.


Chiar dacă spaniolul Pablo Cortacero şi asociaţii săi au ajuns la Bucureşti pentru a cumpăra clubul din "Ştefan cel Mare", aceştia nu au avut niciun contact cu reprezentaţii suporterilor din "ProgramulDDB", asociaţie care a ţinut în viaţă clubul în ultimele luni. Se pare că spaniolii au dorit să discute direct cu acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă. Acesta are semnat un "memorandum" cu fanii dinamovişti prin care nu ar fi avut voie să facă acest lucru, cel puţin nu fără acordul suporterilor, prioritari în achiziţia clubului.

Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo recunosc că sunt un pic deranjaţi, dar nu vor activa acel "memorandum" în speranţa că achiziţionarea clubului de către spanioli, de la Ionuţ Negoiţă, poate fi un lucru în avantajul echipei. Iată mesajul integral publicat de suporterii dinamovişti pe pagina de Facebook a Peluzei "Cătălin Hîldan":

"Câteva precizări cu privire la vizita spaniolilor la Bucureşti:

  • 1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la Bucureşti.
  • 2. Reprezentanţii suporterilor nu au fost invitaţi la discuţii în această ocazie, la fel cum nu au fost invitaţi nici cu ocazia vizitei precedente.
  • 3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaştem şi să avem un dialog.
  • 4. Între ProgramDDB şi FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul îşi asumă obligaţia de a nu negocia cu terţi, fără ca boardul DDB să fie informat.
  • Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuţiile cu alţi investitori, care pot fi o soluţie benefică pentru Dinamo.
  • Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului.
  • 5. După cum aţi văzut, încercăm să vă ţinem la curent cu tot ce se întâmplă important în viaţă Clubului Dinamo.
  • Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaştem, nu vă putem spune prea multe despre ei.
  • 6. Am ţinut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eşec al negocierilor dintre Ionuţ Negoiţă şi grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec.
  • 7. Vă reamintim că poziţia afirmată în mod public de către noi este de deschidere faţă de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmăreşte performanţa.
  • 8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii.
  • De aceea, credem că trebuie să se ţină cont de ei, indiferent dacă sunt acţionari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceştia deţin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor.
  • 9. Am fi bucuroşi să se materializeze această tranzacţie, doar în măsura în care aceste persoane îşi vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenţii şi capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948", au anunţat suporterii.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare