Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste importantă pentru fanii tenisului! A fost anunţat când se va disputa US Open

Veste importantă pentru fanii tenisului! A fost anunţat când se va disputa US Open

Tenis

Comentarii

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a confirmat faptul că US Open se va desfăşura la datele stabilie, 31 august - 13 septembrie.

"US Open va avea loc în Queens, NY, fără spectatori, în perioada 31 august - 13 septembrie. USTA va lua măsuri de precauţie extraordinare pentru a proteja jucătorii şi staff-ul, inclusiv teste, curăţare suplimentară, spaţiu suplimentar pentru vestiare şi caza şi transport dedicate", a scris el, pe Twitter.

Mai mulţi jucători, printre care Novak Djokovici, Rafael Nadal, Nick Kyrgios şi Simona Halep, şi-au exprimat îndoielile cu privire la participarea la competiţia din acest an. Liderul ATP, Novak Djokovici a spus că protocoalele propuse în vigoare sunt "extreme", părere împărtăşită şi de Simona Halep, care intenţionează să nu participe.

"Cu siguranţă am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiţii. Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale. Dar şi din cauza riscului de călătorie, a unei potenţiale carantine şi a modificărilor din cadrul turneului", a spus Halep pentru New York Times, citat de ubitennis.net.

 

Afla mai multe despre: us open 

viewscnt
Articole similare