Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste importantă pentru Ianis Hagi! Un jucător de la Rangers, ofertat din Premier League. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Veste importantă pentru Ianis Hagi! Un jucător de la Rangers, ofertat din Premier League. Ce se întâmplă cu internaţionalul român
Comentarii

Rangers se poate despărţi în această vară de mai mulţi jucători importanţi. După Morelos, a venit rândul unui alt fotbalist al echipei scoţiene să fie ofertat.

The Sun scrie că Leeds United, echipă nou-promovată în Premier League, a făcut o ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru Ryan Kent, fotbalistul lui Rangers FC. Kent este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Rangers şi a fost votat cel mai bun tânăr jucător din Scoţia în sezonul trecut. 

Marcelo Bielsa, antrenorul care a reuşit să o readucă pe Leeds în elita fotbalului englez, este un mare fan al lui Kent şi a încercat să îl mai aducă în două rânduri, când acesta evolua la Liverpool. În urmă cu un sezon, Rangers a plătit 7,2 milioane de euro "cormoranilor" pentru transferul lui Kent. 

Cum Morelos şi Kent sunt aproape de plecarea de la Rangers, Ianis Hagi ar urma să aibă şi mai multă responsibilitate pe teren. Chiar dacă are un start slab de sezon, Hagi este susţinut în continuare de Steven Gerrard. 

Afla mai multe despre: ryan kentianis hagi 

viewscnt
Articole similare