Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste importantă pentru Jose Mourinho. Tottenham i-a prelungit contractul lui Brandon Austin

Veste importantă pentru Jose Mourinho. Tottenham i-a prelungit contractul lui Brandon Austin

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho savurează vestea că Brandon Austin a semnat prelungirea contractului cu Tottenham Hotspur.

Este vorba despre unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai londonezilor, care la cei 20 de ani ai săi a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa. Titularul postului de portar la Tottenham U23, Austin a semnat un nou acord cu gruparea de pe Tottenham Stadium, acord care îl va ţine sub contract cu Spurs, pentru cel încă, cel puţin trei sezoane.

 

 

În altă ordine de idei, Mourinho are de ce să-şi facă griji. Situaţia contractuală a fotbaliştilor săi, Toby Alderveireld, Jan Vertonghen şi Christian Eriksen este în continuare incertă. Jucătorilor le expiră contractul cu Tottenham, iar Mourinho aşteaptă un semn de la conducerea clubului că măcar unul sau doi dintre ei vor accepta să mai rămână pe Tottenham Stadium.

Tottenham îl vrea pe Edin Dzeko de la AS Roma

Mourinho studiază posibilitatea de a-i aduce un backup lui Harry Kane, super starul echipei londoneze.

L-ar fi găsit, susţine Mirror, în Edin Dzeko, fost jucător la Manchester City. Un număr 9 clasic şi un marcator extrem de experimentat, bosniacul nu ar spune nu acestei mutări, dar solicită un salariu de peste 5.5 milioane pe an. Negocierile ar fi început prin intermediul unor apropiaţi şi s-ar putea încheia încă din iarnă.

Dzeko are 33 de ani şi joacă la Roma din 2015. În Anglia a marcat 72 de goluri pentru Manchester City între 2010 şi 2014.

Afla mai multe despre: tottenhamjose mourinho 

viewscnt
Articole similare