Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste incredibilă din China. Campionatul în care antrenează Olăroiu ar putea fi suspendat!

Veste incredibilă din China. Campionatul în care antrenează Olăroiu ar putea fi suspendat!
Comentarii

Super Liga Chineză s-ar putea relua pe 11 iulie. Dar există şi varianta ca actualul sezon să fie deja unul compromis, scrie presa din această ţară.

Planul Federaţiei Chineze de Fotbal este acela de a relua campionatul la începutul lunii iulie. Formaţiile din primele două ligi se antrenează în această perioadă şi susţin partide amicale. Conform presei din China, Federaţia va merge cu un plan concret în faţa Guvernului Chinez.

În cazul în care Guvernul va apropa planul federal, atunci toată lumea trece la treabă pentru a-l pune în aplicare, iar campionatul se va relua aşa cum se stabilise iniţial, în data de 11 iulie.

În schimb, federalii chinezi sunt pregătiţi şi de un refuz din partea autorităţilor. Situaţie în care există şanse bune ca sezonul competiţional să fie suspendat, mai scrie presa din această ţară.

În China antrenează şi Cosmin Olăroiu, tehnician care la finalul stagiunii trecute a fost felicitat de conducerea clubului pentru performanţa de a duce Jiangsu Suning până pe locul patru în clasament.

De la depistarea noului coronavirus, pe 8 decembrie 2019, în Wuhan (China), la nivel mondial au fost înregistrate peste 6,92 milioane de contaminări şi mai mult de 400.200 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University. China a raportat oficial, până în prezent, 84.186 de cazuri şi 4.638 de decese asociate noului coronavirus.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare