Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru CFR Cluj! Sevilla s-a despărţit oficial de o super vedetă înaintea „dublei” din 16-imile Europa League

Veste mare pentru CFR Cluj! Sevilla s-a despărţit oficial de o super vedetă înaintea „dublei” din 16-imile Europa League

La Liga

Comentarii

Conform site-ului oficial al Sevilla FC, clubul andaluz şi Los Angeles s-au înţeles pentru transferul lui Chicharito(n.r. Javier Hernandez). Mexicanul se desparte astfel de gruparea andaluză după doar şase luni petrecute pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Atacantul în vârstă de 31 de ani a primit undă verde din partea echipei lui Julien Lopetegui să plece în Statele Unite ale Americii. Chicharito a ajuns în Spania în perioada de mercato din vara lui 2019, atunci când Sevilla l-a cumpărat de la West Ham în schimbul a 7,75 milioane de euro.

În calitate de jucător al andaluzilor, Javier Hernandez a jucat în 15 meciuri, dintre care nouă în La Liga, patru în Europa League şi două în Cupa Spaniei.

În toată această perioadă, atacantul din Guadalajara a înscris trei goluri pentru roş-albi.

Chicharito este astfel alesul lui LA Galaxy pentru a îl înlocui pe Zlatan Ibrahimovic, fotbalist care a plecat în această iarnă la Milan. De-a lungul carierei, mexicanul a mai îmbrăcat tricoul unor echipe importante precum Man United sau Bayer Leverkusen.

Sevilla este adversara lui CFR Cluj din 16-imile UEFA Europa League. Turul va avea loc pe 20 februarie, în Gruia, iar returul pe 27 februarie, în Spania. „Dubla” va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: sevillacfr clujeuropa leaguechicharito 

viewscnt
Articole similare