Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru fanii lui Chelsea şi Arsenal! Finalistele UEFA Europa League primesc mai multe bilete pentru meciul de la Baku

Veste mare pentru fanii lui Chelsea şi Arsenal! Finalistele UEFA Europa League primesc mai multe bilete pentru meciul de la Baku

UEFA Europa League

Comentarii

Federaţia Azeră de Fotbal a decis să le ofere fanilor echipelor Chelsea şi Arsenal Londra încă 6.000 de bilete, pentru finala UEFA Europea League de la Baku. Meciul va avea loc pe 29 mai, de la 22:00, şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1.

Decizia luată de forul din Azerbaidjan vine după ce finalistele Europa League s-au plâns de numărul de bilete primite, acestea având la dispoziţie doar câte 6.000 de bilete, în condţiile în care arena din Baku are o capacitate de aproape 70.000 de locuri. 

Deşi UEFA a susţinut că Arsenal şi Chelsea au primit doar 17 la sută din numărul de bilete din cauza faptului că aeroportul din Baku nu poate face faţă mai multor oameni veniţi din capitala Angliei, Federaţia Azeră a decis să mai pună în vânzare 6.000 de tichete.

Totuşi, până acum, nici Chelsea şi nici Arsenal nu au vândut toate cele 6.000 de bilete care li s-au atribuit pentru finala Europa League şi se preconizează că nici nu o vor face, existând astfel posibilitatea ca arena să nu se umple.

Finala Europa League dintre Chelsea şi Arsenal se va juca pe 29 mai, de la 22:00, la Baku, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare