Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru fanii lui Manchester United: ”Este gata să revină!” Anunţul care le dă speranţe ”diavolilor”

Veste mare pentru fanii lui Manchester United: ”Este gata să revină!” Anunţul care le dă speranţe ”diavolilor”

Manchester United

Comentarii

Sezon dificil pentru Paul Pogba, internaţionalul francez de la Manchester United. Campionul mondial nu a mai jucat un meci oficial din luna decembrie, din cauza unei accidentări serioase.

Conform antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, Pogba este însă gata să revină pe terenul de joc.

”Atât el, cât şi Marcus Rashford sunt pregătiţi să revină. Ei au revenit deja la antrenamentele echipei şi s-au pregătit la fel ca şi ceilalţi colegi ai lor. Nu au fost surprize neplăcute, dar îi pregătim cu minuţiozitate pentru revenirea pe teren, precum şi cu maximă atenţi” a anunţat tehnicianul norvegian.

Nu e pe placul tututor. Paul Ince: ”Sper ca Manchester United să-l vândă!”

Francezul nu este însă pe placul tuturor la Manchester United. O legendă l-a pus la zid pe francez: ”Mă plictiseşte pentru că este dezamăgitoare. Felul în care Pogba a înţeles că trebuie să se comporte la un asemenea club, comportamentul său general, acţiunile sale, totul e greşit. Ceea ce a făcut el nu este bine nici pentru Pogba, nici pentru club. Am auzit atâtea despre el, încât din punctul meu de vedere, creditul său s-a terminat. Comportamentul său face rău echipei şi vestiarului. Atât timp cât nu oferi ceea ce ţi se cere, cel mai bine este să pleci. Sper ca United să-l poată vinde” a sunat critica dură a lui Paul Ince asupra lui Pogba.


În vârstă de 27 de ani, Paul Pogba este dorit de Juventus, Real Madrid şi Paris Saint Germain. Campionul mondial are 31 de goluri în 143 de meciuri pentru Manchester United, de la revenirea sa pe Old Trafford.

El a fost în primul planul conflictului dintre vestiar şi Jose Mourinho, conflict care s-a încheiat cu demiterea tehnicianului portughez, care la acea vreme avertiza în privinţa comportamentului internaţionalului francez.

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare