Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru FC Barcelona: Lionel Messi face deplasarea pentru partida cu Inter din UCL

Veste mare pentru FC Barcelona: Lionel Messi face deplasarea pentru partida cu Inter din UCL

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a tremurat în partida cu Rayo Vallecano, pe care a tranşat-o târziu, deşi era condusă cu 2-1. A fost probabil ultimul meci din această perioadă fără Lionel Messi, pentru că starul argentinian este gata să evolueze în partida cu Inter, din Uefa Champions League.

Messi a lipsit din echipa blaugrana în partidele cu Inter (tur), Real Madrid, Cultural Leonesa şi Rayo Vallecano. Catalanii s-au impus în toate, marcând 11 goluri. E drept, cu Rayo şi Leonesa au tremurat serios, câştigând meciurile pe final.

Conform grupării catalane, Messi va face acum parte din lotul pe care Ernesto Valverde îl va deplasa la Milano, pentru manşa retur din grupe cu Inter Milano. Tehnicianul catalan va decide dacă Messi poate evolua sau nu în partida contra echipei lui Luciano Spalletti.

  • 3 accidentări are Leo Messi în ultimele 3 sezoane la FC Barcelona

În schimb, Barcelona nu va conta pe Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen şi Malcom Silva.

12 meciuri a evoluat în acest sezon starul argentinian. În cele 961 de minute în care s-a aflat pe teren, Leo a punctat de 12 ori şi a reuşit 6 pase decisive. Decarul catalan are 5 reuşite în primele două meciuri de UCL pe care le-a jucat în acest sezon.

Partida Inter Milano - FC Barcelona va fi transmisă în direct de Telekom Sport, marţi seara, de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelonaaccidentarerevenire 

viewscnt
Articole similare