Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru spanioli! Ministerul Sănătăţii a anunţat că fanii pot umple arenele la capacitate maximă în sezonul viitor

Veste mare pentru spanioli! Ministerul Sănătăţii a anunţat că fanii pot umple arenele la capacitate maximă în sezonul viitor

La Liga

Comentarii

Guvernul spaniol a aprobat “revenirea la normal” în ceea ce priveşte prezenţa publicului pe stadioane la reluarea campionatului Spaniei, a anunţat, joi, ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, potrivit AFP.

“Eliminăm articolul 15-2 al Legii cu privire la noua normalitate. Acest articol făcea referire la prezenţa  publicului pe stadioanele de fotbal profesionist şi la campionatul de baschet profesionist ACB. Astfel, revenim la normal în ceea ce priveşte publicul”, a spus Darias.

Astfel, în august, când vor începe sezonul de fotbal şi cel de baschet, în tribune va fi public, spre deosebire de sezonul trecut, în care în mare parte nu a existat public.

Revenirea spectatorilor va fi însă la fel ca înainte reglementată de autorităţile regionale competente,  care vor stabili numărul spectatorilor de la fiecare meci.

LaLiga speră ca la partide să fie în medie spectatori în proporţie de 70 la sută din capacitatea maximă a stadioanelor.

 

Afla mai multe despre: spaniafanicovid-19 

viewscnt
Articole similare