Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Cosmin Contra! A venit primul verdict în cazul accidentării lui Vlad Chiricheş: ”Are ruptură” Cât va lipsi de pe gazon

Veste proastă pentru Cosmin Contra! A venit primul verdict în cazul accidentării lui Vlad Chiricheş: ”Are ruptură” Cât va lipsi de pe gazon

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş abia revenise pe gazon, dar s-a accidentat din nou. Fundaşul român a fost titular în meciul pe care Napoli l-a jucat pe terenul lui Salzburg, dar n-a terminat partida.

Chiricheş a fost înlocuit de Carlo Ancelotti în minutul 76 din cauza unei probleme medicale: ”Este vorba de ceva muscular”, a spus tehnicianul lui Napoli. Acum a venit însă şi primul verdict în cazul accidentării căpitanului naţionalei României.

Are ruptură fibriliară la coapsă. L-am întrebat atunci despre accidentare şi părea foarte îngrijorat”, a spus ziaristul italian Paolo Del Genio. În cursul zilei de vineri, Chiricheş va face un RMN pentru a vedea exact cât de gravă este accidentarea sa.

În aceste condiţii, dacă primul verdict se va adeveri, Chiricheş va lipsi minimum şase săptămâni de pe gazon şi va rata debutul României în preliminariile pentru EURO 2020.

A FOST DEPĂŞIT UŞOR LA GOL, DAR ANCELOTTI L-A LĂUDAT

Fundaşul român a fost făcut ”sanie” la golul lui Dabbur, prin care Salzburg a făcut 1-1, dar, la final, Carlo Ancelotti i-a lăudat prestaţia.

A făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză. A oferit încredere şi siguranţă în defensivă”, a spus Don Carlo.

Afla mai multe despre: chirichesaccidentarenapoliromania 

viewscnt
Articole similare