Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Craiova! Un jucător este infectat cu COVID-19

Veste proastă pentru Craiova! Un jucător este infectat cu COVID-19
Comentarii

Universitatea Craiova s-a reunit după pauza de iarnă. Veşti proaste pentru olteni! Alexandru Mateiu este infectat cu COVID-19.

Veste proastă pentru Craiova! Un jucător este infectat cu COVID-19

Noul an a început prost pentru Alexandru Mateiu, care a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în ziua în care echipa lui Laurenţiu Reghecampf a plecat într-un cantonament în Turcia, anunţă Pro Sport.

Oltenii au plecat azi spre Antalya, unde vor efectua un stagiu de pregătire, până pe 20 ianuarie, în complexul Gloria Sports Arena. Condiţiile în care vor sta craiovenii sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfăşura la cel mai înalt nivel.

Gloria Sports Arena este un complex dedicat sportivilor cu terenuri gazonate, săli de forţă şi de recuperare şi un stadion cu pistă de atletism.

În stagiul din Turcia, alb-albaştrii vor disputa şi trei meciuri amicale, pe 9 ianuarie, cu FC Paksi (Ungaria), pe 14 ianuarie, cu Banik Ostrava (Cehia) şi pe 16 ianuarie cu un adversar care urmează să fie stabilit. Primul meci oficial al anului pentru Universitatea Craiova este pe 22 ianuarie, cu Rapid Bucureşti, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare