Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru CSM Bucureşti! Omul care trebuia să le salveze pe ”tigroaice” şi-a decis viitorul: ”A semnat pe un an”

Veste proastă pentru CSM Bucureşti! Omul care trebuia să le salveze pe ”tigroaice” şi-a decis viitorul: ”A semnat pe un an”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti traversează o perioadă destul de slabă la nivel european. Dacă în campionat nu au nicio problemă, ”tigroaicele” par fără forţă în Liga Campionilor.

Şefii de la CSM Bucureşti au vrut să-l aducă la echipă pe Martin Ambros, dar antrenorul a decis să rămână la Rostov. Mai mult, tehnicianul a semnat prelungirea contractului pe încă un sezon.

Mă bucur că voi rămâne încă un sezon la Rostov-Don. Obiectivul meu este să câştig Liga Campionilor. Îmi place foarte mult în Rusia şi voi face tot ce depinde de mine pentru a ne atinge obiectivele. Chiar  dacă nu vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul în acest an, vom lupta împreună să câştigăm în 2020”, a spus Martin Ambros.

CSM Bucureşti a început prost aventura în grupele principale din Liga Campionilor, pierzând la o diferenţă de nouă goluri în faţa celor de la Gyor.

Afla mai multe despre: csm bucurestimartin ambrosrostov 

viewscnt
Articole similare