Experiențe împreună.
You are here:

Veste proastă pentru FCSB, chiar înainte de primul meci din play-off: "A suferit o întindere musculară şi va lipsi trei săptămâni"

Veste proastă pentru FCSB, chiar înainte de primul meci din play-off: "A suferit o întindere musculară şi va lipsi trei săptămâni"

FCSB

Comentarii

Fundaşul echipei FCSB, Aristidis Soiledis, a suferit o întindere musculară şi va fi indisponibil timp de trei săptămâni, a anunţat, vineri, antrenorul roş-albaştrilor.

Fotbalistul grec s-a accidentat la antrenamentul de joi. "Soiledis a suferit o întindere musculară, va lipsi, din ce am fost anunţat, vreo trei săptămâni, dar avem înlocuitori destul de buni", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

Astfel, Soiledis va rata partidele cu FC Botoşani şi U Craiova, din Liga 1, şi meciul de Cupă cu FC Hermannstadt.

În vârstă de 29 de ani, Soiledis a jucat în 19 meciuri pentru FCSB, în acest sezon, în toate competiţiile şi a reuşit să înscrie un gol.

FC Botoşani - FCSB, sâmbătă, ora 20:30, Telekom Sport 1

FCSB va întâlni FC Botoşani, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, meci transmis în direct la Telekom Sport 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe