Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Florin Andone! Brighton a anunţat transferul unui atacant. Care este situaţia românului

Veste proastă pentru Florin Andone! Brighton a anunţat transferul unui atacant. Care este situaţia românului

Stranieri

Comentarii

Brighton & Hove Albion a anunţat că l-a adus înapoi de la Anderlecht pe atacantul Percy Tau.

Achiziţionat în 2018 din Africa de Sud, atacantul Percy Tau a revenit la Brighton, fiind primul transfer al clubului britanic din această iarnă.

Percy Tau a bifat 14 meciuri la Anderlecht în actuala stagiune şi a marcat de patru ori. El mai fusese împrumutat la Union SG şi Club Brugge, marcând în total 9 goluri. Crescut la Mamelodi Sundowns, una dintre echipele foarte titrate din Africa, Tau a fost achiziţionat în 2018 şi nu a apucat încă să evolueze pentru Brighton. Potrivit britanicilor, Brighton a plătit pentru el aproximativ 3.5 milioane de euro.

Situaţie dificilă pentru Florin Andone

În acest moment, formaţia antreantă de Graham Potter are la dispoziţie şase atacanţi.

Francezul Neal Maupay este titular de drept, în timp ce irlandezul Aaron Connolly şi englezul Danny Welbeck par primele soluţii de rezervă.

Graham Potter îi mai are în lot pe Andi Zequiri, Percy Tau şi Florin Andone. Românul nu a evoluat deloc pentru Brighton de la revenirea de la Galatasaray, fiind accidentat. Are 6 goluri marcate la Brighton în 26 de meciuri disputate între 2018 şi 2020. Pentru Galatasaray, Andone a marcat două goluri în 12 partide, până s-a accidentat grav.

Afla mai multe despre: florin andonepercy tau 

viewscnt
Articole similare