Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Florin Andone! OUT de la Brighton? "Pescăruşii" vor să transfere un golgheter din Franţa

Veste proastă pentru Florin Andone! OUT de la Brighton? "Pescăruşii" vor să transfere un golgheter din Franţa

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (27 de ani) a primit o veste proastă. Nu va rămâne sub comanda lui Fatih Terim, la Galatasaray, dar ar putea să nu mai aibă loc nici la Brighton, formaţia engleză de care aparţine. "Pescăruşii" îşi caută atacant şi au ochit deja un alt fotbalist.

Sky Sports anunţă că Brighton, printre altele, îl vrea pe  atacantul Adrian Grbic, un austriac de 23 de ani care joacă în Ligue 2. Grbic a marcat de 17 ori în 26 de meciuri pentru Clermont şi a atras atenţia mai multor echipe, printre care şi Brighton. Brighton nu e singura echipă care îl doreşte. Cletic şi Rangers, echipa lui Ianis Hagi, au pus şi ele ochii pe vârul de atac.

Dacă Brighton îl transferă pe Gbric, acesta ar ocupa locul lui Florin Andone în lotul englezilor, iar românul ar putea fi nevoit să-şi caute o altă echipă.

Andone a reluat pregătirile cu Galatasaray

În Turcia, Florin Andone a reluat pregătirile alături de lotul lui Galatasaray, dar turcii susţin că atacantul român nu va rămâne sub comanda lui Fatih Terim. După ce nu a convins la Istanbul, fiind o bună perioadă accidentat, Florin Andone va fi trimis, cel mai probabil, înapoi la Brighton, club de care aparţine. Doar că englezii şi-au făcut deja alte planuri.

Turcii sunt în aşteptarea reluării sezonului, care va avea loc la începutul lunii iunie.

Afla mai multe despre: florin andonebrightonadrian grbicproblemetransfer 

viewscnt
Articole similare