Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Florin Tănase. Jucătorul FCSB-ului s-a accidentat, iar două cluburi din MLS îl au pe lista de transferuri

Veste proastă pentru Florin Tănase. Jucătorul FCSB-ului s-a accidentat, iar două cluburi din MLS îl au pe lista de transferuri

FCSB

Comentarii

Florin Tănase s-a accidentat tocmai când două echipe din MLS se pregătesc să îi facă o propunere.

Florin Tănase (25 de ani) s-a accidentat în cel mai prost moment al carierei. Mijlocaşul celor de la FCSB a suferit o accidentare la coapsa stângă în repriza a doua a meciului împotriva Mediaşului, partidă câştigată de "roş-albaştrii" cu scor 3-2. 

Ce echipe din MLS urmau să se intereseze de Tănase

După accidentarea de la Mediaş, in care Tănase este suspect de o ruptură musculară şi care îl poate ţine pe bară pentru cel puţin două meciuri, cele două echipe din MLS, ar putea să îşi retragă interesul pentru Florin.

Urmau să fie trimişi scouterii lui Montreal Impact, echipă antrenată de Thierry Henry şi New York Ciry FC, club la care a mai jucat Alexandru Mitriţă. Trimişii cluburilor urmau să vină pentru a-l vedea pe Tase, pe 12 şi 19 decembrie, când acesta avea să joace cu CFR şi Craiova, conform sport.ro.

Faptul că Tănase ar putea ajunge în MLS, s-a aflat de la impresarul său, Giovanni Becali, care a afirmat acest lucru în luna iunie: "Florin Tănase e un jucător pe care l-am promovat peste tot. În America, în Turcia, om vedea. Oamenii vor să-l urmărească, din păcate a venit această pauză de trei luni. Om vedea ce se întâmplă până la sfârşit şi până în iarnă", a declarat atunci, Giovanni.

Florin Tănase este evaluat la 2.2 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: mls fcsb florin tanase 

viewscnt
Articole similare