Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Gigi Becali. AS Roma transferă un fost jucător al Barcelonei! Pică mutarea lui Florinel Coman?

Veste proastă pentru Gigi Becali. AS Roma transferă un fost jucător al Barcelonei! Pică mutarea lui Florinel Coman?galerie foto

Serie A

Comentarii

Conform cotidianului La Gazzetta dello Sport, AS Roma este cea mai interesată echipă de achiziţionarea lui Pedro Rodriguez, fostul jucător al Barcelonei.

La Gazzetta dello Sport anunţă că AS Roma este gata să-l transfere pe Pedro Rodriguez, fostul jucător al Barcelonei, actualmente fotbalistul formaţiei Chelsea Londra.

Roma îl transferă pe Pedro Rodriguez. Mutarea lui Florinel Coman, în pericol!

În vârstă de 32 de ani, fotbalistul originar din Santa Cruz de Tenerife este cotat la 9.5 milioane de euro şi nu va mai semna prelungirea acordului cu formaţia londoneză.

Pedro ar urma să ajungă la Roma în calitate de jucător liber de contract, şi ar urma să încaseze un salariu anual de 3 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă.

Vestea nu este una tocmai bună pentru Gigi Becali şi Florinel Coman. Roma s-a arătat interesată conform presei din Italia de starul FCSB-ului, dar ajunge să transfere ”un veteran” care poate evolua atât pe poziţia lui Coman, cât şi în banda opusă. Versatil, tehnic, rapid şi experimentat, Pedro Rodriguez este un fotbalist dezechilibrant care a crescut la Barcelona, club pentru care a evoluat între 2004 şi 2015.

Din 2015 s-a transferat la Chelsea, formaţie pentru care a marcat de 43 de ori în 201 meciuri.

Afla mai multe despre: gigi becalipedroflorinel coman 

viewscnt
Articole similare