Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Manchester City. Un fotbalist important nu va juca împotriva lui PSG! Meciul se vede la Telekom Sport

Veste proastă pentru Manchester City. Un fotbalist important nu va juca împotriva lui PSG! Meciul se vede la Telekom Sport

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a primit o veste neplăcută: Ilkay Gundogon nu este refăcut şi nu va juca împotriva lui Paris Saint-Germain.

Mijlocaşul Ilkay Gündogan (Manchester City) nu va evolua în meciul cu Paris Saint-Germain, în Liga Campionilor. Gundogan este accidentat, iar antrenorul Pep Guardiola a anunţat că nu se poate baza pe serviciile lui la meciul de marţi.

"El va fi absent până la pauza internaţională", a spus Guardiola, ceea ce înseamnă că internaţionalul german nu va evolua nici la meciul de duminică, în compania formaţiei Liverpool.

Formaţia lui Guardiola are cea mai bună defensivă din Premier League, iar marţi se va lupta cu celebra tripletă a PSG-ului, Mbappe, Messi, Neymar. Va fi meciul cu numărul 305 pentru tehnicianul spaniol pe banca tehnică a ”Cetăţenilor„. Guardiola a câştigat 226 dintre meciuri şi a pierdut numai 46. Formaţia sa a marcat 758 de goluri şi a primit 259 în această perioadă. 

Confruntarea dintre PSG şi Manchester City se vede marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: manchester citygundogan 

viewscnt
Articole similare