Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Mihai Popa: Torino caută un nou portar. Ar trebui să se întoarcă în România?

Veste proastă pentru Mihai Popa: Torino caută un nou portar. Ar trebui să se întoarcă în România?

Fotbal

Comentarii

Mihai Popa (23 de ani) este unul dintre cei mai talentaţi tineri portari români, însă transferul la Torino nu pare a fi cea mai bună mutare din cariera sa.

Mihai Popa, fost internaţional U21 şi U23 al României, a ales să se transfere la Torino, în vara lui 2023, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari, chiar dacă era dorit de mai multe formaţii din Superligă.

Acum, privind în spate la ultimele şase luni, nu pare deloc cea mai inspirată alegere din viaţa sa.

Mihai Popa, considerat nepregătit să apere la Torino

Presa din Italia anunţă că Torino se gândeşte foarte serios să mai aducă un portar în această iarnă, mai ales dacă numărul doi din echipă, Luca Gemello (23 de ani), îşi găsi un nou angajament, aşa cum se preconizează.

Chiar dacă îl au pe Mihai Popa în lot, antrenorii torinezi consideră că portarul român nu este pregătit nici măcar să fie numărul doi la echipă, aşa că se va încerca aducerea unui alt portar, unul cu experienţă, gata oricând să intre în locul lui Vanja Milinkovic-Savic, titularul de drept.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popa, conform transfermarkt.de.

În acest sezon de Serie A, Mihai Popa s-a aflat pe banca de rezerve cu 14 ocazii, însă nu a intrat niciodată. Şi sunt şanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple curând.

Ar trebui să plece de la Torino?

Mihai Popa câştigă foarte bine la Torino - undeva la aproximativ 220.000 de euro pe sezon. Adică, cât un jucător bun, peste medie, din Superligă.

Cu toate acestea, profesional, ca rezervă, Mihai Popa nu are cum să progreseze, chiar dacă se antrenează zi de zi cu Luca Gemello şi Vanja Milinkovic-Savic.

Fostul jucător al celor de la Rapid, Farul sau Astra nu mai este un puşti, merge pe 24 de ani, şi, cu siguranţă şi-ar dori să revină din nou în circuitul echipei naţionale de seniori a României, aşa cum se întâmpla la finalul anului 2022, când a făcut parte din lot pentru dubla cu Slovenia şi Moldova.

Rămâne de văzut dacă se va mulţumi să fie al treilea portar la Torino în continuare sau va încerca să meargă undeva unde chiar va avea şanse să apere.

Afla mai multe despre: torinomihai popavoluntarigemello 

viewscnt
Articole similare