Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Mircea Lucescu înaintea derby-ului cu fosta echipă, Şahtior. Alţi doi jucători de la Dinamo Kiev s-au infectat cu COVID-19

Veste proastă pentru Mircea Lucescu înaintea derby-ului cu fosta echipă, Şahtior. Alţi doi jucători de la Dinamo Kiev s-au infectat cu COVID-19

Stranieri

Comentarii

Vestea rea pentru Mircea Lucescu înaintea derby-ului cu Şahtior Doneţk. Alţi doi fotbalişti de la Dinamo Kiev au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus, anunţă presa din Ucraina.

Ultimii jucători intraţi pe lista indisponibililor din cauza infectării cu COVID-19 sunt Vladimir Shepelev şi Bogdan Lednev, anunţă sport.ua. Astfel, numărul infectaţilor a ajuns la 12 înaintea meciului cu Şahtior Donaţk, din etapa noua a primei ligi ucrainene. Vestea nu este deloc una bună pentru Mircea Lucescu, care până acum este neînvins în campionat de când a preluat-o pe Dinamo Kiev, în vară.

Cine sunt jucătorii infectaţi cu Coronavirus de la Dinamo Kiev: Giorgi Tsitaishvili, Denis Garmash, Mikkel Duelund, Alexander Karavaev, Tudor Băluţă, Nikolai Shaparenko, Vladislav Supryaga şi acum a venit rândul celor doi, Shepelev şi Bogdan Lednev.

Înaintea duelului direct, Dinamo Kiev şi Şahtior sunt neînvinse în prima ligă ucraineană. Kievul lui Lucescu ocupă locul 1, cu 20 de puncte după opt meciuri - şase victorii şi două egaluri -, iar "minerii" de la Şahtior sunt pe doi, cu 16 puncte - patru victorii şi patru egaluri -. Meciul Dinamo Kiev - Şahtior se joacă duminică, de la 17:00, în etapa a 9-a a campionatului din Ucraina.



 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievcoronavirus 

viewscnt
Articole similare