Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru naţionala României. Un titular din reprezentativa Suediei a semnat cu o super putere a Europei

Veste proastă pentru naţionala României. Un titular din reprezentativa Suediei a semnat cu o super putere a Europeigalerie foto
Comentarii

Fundaşul central Victor Lindelof a semnat prelungirea contractului cu Manchester United. Suedezul va juca sub comanda lui Ole Gunna Solskjaer până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon

Victor Lindelof joacă din 2017 la Manchester United, echipă pentru care a strâns până acum 74 de prezenţe. La echipa naţională a Suediei, fundaşul central a bifat 31 de selecţii. Pe 15 noiembrie, Lindelof va veni la Bucureşti pentru meciul cu România din preliminariile lui Euro 2020. 

"Încă de când am ajuns la United m-am simţit ca acasă. Am crescut atât ca fotbalist, cât şi ca om în cei doi ani petrecuţi aici şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat şi care m-au susţinut. Iubesc să joc fotbal şi îmi doresc să câştig trofee cu United şi să îi răsplătesc pe aceşti fani minunaţi.

Ştiu că toţi cei din club au aceeaşi viziune şi sper să readucem Man United acolo unde îi este locul. Sunt încă tânăr şi sunt sigur că pot deveni din ce în ce mai bun cu ajutorul antrenorului şi al staff-ului. Pe United o aşteaptă lucruri extraordinare", a declarat Victor Lindelof pentru site-ul oficial al lui Manchester United. 

Afla mai multe despre: romaniasuediaeuro 2020lindelofmanchester united 

viewscnt
Articole similare