Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Rapid: un club din Serie A oferă 2,5 milioane de euro în schimbul lui Marius Marin

Veste proastă pentru Rapid: un club din Serie A oferă 2,5 milioane de euro în schimbul lui Marius Marin

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român Marius Marin (24 de ani) ar putea ajunge în Serie A, în această vară.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Pisa ar fi primit o propunere în valoare de 2,5 milioane de euro în schimbul lui Marius Marin din Serie A, de la Bologna, iar şansele sunt destul de mari ca mutarea să se realizeze.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin, conform transfermarkt.de.

Bologna îl vrea pe Marius Marin

Recent, co-finanţatorul celor de la Rapid, Dan Şucu, a recunoscut că echipa sa administrativă se gândeşte serios să repatrieze câţiva jucători Serie B, iar printre aceştia s-ar fi regăsit şi Marius Marin.

Rămâne de văzut dacă Rapidul are forţa financiară de a combate oferta celor de la Bologna, formaţia antrenată de brazilianul Thiago Motta, care a încheiat sezonul trecut de Serie A pe locul 9.

Pisa a primit o ofertă foarte interesantă, de 2,5 milioane euro, pentru transferul lui Marius. Deşi cota lui de piaţă e ceva mai mare, inclusiv pe transfermarkt e pe undeva la 3 milioane euro, Bologna vrea să profite de faptul că Pisa a ratat play-off-ul de promovare în Serie A şi îşi va reorganiza lotul după două sezoane consecutive în care a ratat obiectivul, promovarea din Serie B”, anunţă sursa citată.

Marius Marin, urmărit cu atenţie de formaţiile din Serie A

Nu este prima dată când un club din Serie A încearcă transferul internaţionalului român. S-a mai vorbit, în trecut, de interesul celor de la Sampdoria, Sassuolo, Torino sau Udinese, însă niciodată mutarea nu s-a concretizat.

De data aceasta, lucrurile ar putea sta altfel. Pisa a ratat din nou promovarea în Serie A, iar Bologna a avut parte de un sezon foarte bun, stabil din toate punctele de vedere, inclusiv financiar.

Cel mai probabil, Pisa va accepta oferta, iar această vară va evolua în Serie A, alături de Radu Drăguşin, George Puşcaş (ambii la Genoa), Răzvan Marin (Empoli), Daniel Boloca (Frosinone), Mihai Popa (Torino) sau poate Ciprian Tătăruşanu, cel care se va despărţi de AC Milan.

Afla mai multe despre: marius marinpisabologna 

viewscnt
Articole similare