Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Răzvan Lucescu: Olympiacos şi-a distrus adversara! Bucuria titlului de campioană se amână pentru PAOK

Veste proastă pentru Răzvan Lucescu: Olympiacos şi-a distrus adversara! Bucuria titlului de campioană se amână pentru PAOK
Comentarii

Olympiacos a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Panetolikos, în etapa a 27-a din campionatul Greciei, astfel că PAOK Salonic mai are de aşteptat pentru a cuceri matematic titlul de campioană.

UPDATE: PAOK a câştigat meciul cu Lamia, scor 3-0, pe teren propriu, astfel că şi-a refăcut avansul de zece puncte faţă de principala urmăritoare, Olympiacos, care aşteaptă însă decizia Federaţiei în cazul meciului cu Panathinaikos, meci în urma căruia ar putea primi trei puncte la masa verde. Totuşi, în cazul unui succes etapa viitoare cu Larissa, în deplaasre, PAOK este noua campioană a Greciei.

Ştirea iniţială

PAOK avea şansa de a deveni campioană încă din această rundă, în cazul unui succes cu Lamia, coroborat cu un eşec sau un rezultat de egalitate al rivalei Olympiacos cu Panetolikos. Nu a fost, însă, aşa. Echipa din Pireu şi-a distrus adversara, prin golurile marcate de Masouras (9), Hassan (50), Guilherme (61), Camara (70) şi Elabdellaoui (78).

În urma acestei victorii, Olympiacos a acumulat 63 de puncte şi s-a apropiat la şapte puncte de PAOK, care o conduce pe Lamia, scor 1-0, la publicarea acestei ştiri şi are are şansa să îşi refacă avansul de zece puncte faţă de cei din Pireu, cu trei etape înainte de final.

Olympiacos are însă un meci în minus, urmând să primească trei puncte dacă Federaţia din Elada îi va acorda 3-0 la masa verde în meciul cu Panathinaikos, meci întrerupt din cauza incidentelor grave provocate de suporterii fanatici.

În meciurile directe, PAOK a învins Olympiakos de două ori, 3-1 şi 1-0.

Sezonul trecut, PAOK a pierdut dramatic campionatul în faţa celor de la AEK Atena, campionat decis mai mult la comisii, trupa lui Răzvan Lucescu fiind extrem de dezavantajată.

Afla mai multe despre: razvan 

viewscnt
Articole similare