Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Simona Halep. Vezi când revine pe teren Serena Williams

Veste proastă pentru Simona Halep. Vezi când revine pe teren Serena Williams

Tenis

Comentarii

Americanca Serena Williams, fostul lider mondial al tenisului feminin profesionist, care a adus pe lume primul său copil în luna septembrie, îşi va face "foarte probabil" revenirea în activitatea competiţională în luna ianuarie cu ocazia Openului Australiei, a declarat directorul primului turneu de Mare Şlem al anului.

"Ea a obţinut viza, se antrenează şi s-a înscris la turneu", a explicat Craig Tiley pentru publicaţia Herald Sun, un cotidian din Melbourne. "Nu există nicio îndoială pentru noi că va fi pregătită pentru această competiţie", a adăugat directorul turneului referitor la campioană, care a câştigat Australian Open pentru a şaptea oară în luna ianuarie a anului trecut pe când era însărcinată.

Australianca Margaret Court deţine recordul numărului de titluri la simplu câştigate în turneele de Mare Şlem (24), iar Serena Williams (36 ani), care nu a mai jucat din aprilie, se află la doar un pas de a o egala.

Câştigătoarea finalei feminine de simplu de la Australian Open va încasa 4 milioane de dolari australieni (3 milioane dolari americani), mai exact cu 300.000 dolari australieni mai mult decât anul acesta, iar premii totale vor fi cu 10 la sută mai mari decât la ediţia din 2017, 55 milioane dolari australieni (42 milioane dolari).

Afla mai multe despre: simona halepserena williamscopilaustralian openmarele slemamericanca 

viewscnt
Articole similare