Experiențe împreună.
You are here:

Veste proastă pentru Tătăruşanu, direct de la Stefano Pioli. Declaraţia făcută de antrenorul lui AC Milan: "Nu e nicio surpriză"

Veste proastă pentru Tătăruşanu, direct de la Stefano Pioli. Declaraţia făcută de antrenorul lui AC Milan: "Nu e nicio surpriză"

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost transferat recent de AC Milan, dar este foarte posibil ca şanse românului de a apăra să fie aceleaşi de la Lyon.

Stefano Pioli, antrenorul "diavolilor", a făcut o declaraţie îngrijorătoare pentru Tătăruşanu. Acesta a vorbit într-o conferinţă de presă despre Gianluigi Donnarumma, portarul titular de la Milan.

"Ieri l-am complimentat pentru prezenţă, disponibilitate şi pentru cum gestionează fiecare moment din timpul antrenamentelor, cu dorinţă şi disponibilitate. Pentru mine, nu e nicio surpriză. E matur, e pregătit şi evoluează constant", a spus Pioli înaintea meciului pe care Milan îl joacă în UEFA Europa League. 

Chiar dacă Donnarumma a intrat în ultimul an de contract şi nu a ajuns, încă, la un acord cu AC Milan, presa din Italia susţine că Pioli se va baza în continuare pe el. Este de aşteptat ca Donnarumma să fie titular în meciul din Europa League, joi, împotriva celor de la Shamrock Rovers.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Uluitor: Diego Maradona juca fotbal fara sa doarma. Cate zile putea sa reziste