Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Toşca! Decizia luată de Betis la nici un an după transferul în Spania

Veste proastă pentru Toşca! Decizia luată de Betis la nici un an după transferul în Spania
Comentarii

Viitorul lui Alin Toşca la Betis este pus sub semnul întrebării. Presa din Spania scrie astăzi că fundaşul român de 25 de ani va fi pus pe lista de transferuri de gruparea andaluză.

"El Gol Digital" notează că decizia în aparţie tehnicianului Quique Setién, care doreşte să elibereze fonduri pentru a putea putea aduce un alt fundaş stânga drept concurenţă pentru danezul Riza Durmisi, care s-a accidentat şi va lipsi câteva săptămâni de pe teren.

Sursa citată precizează că antrenorul lui Betis simte că postul nu e acoperit suficient şi se aşteaptă să aibă probleme în zona respectivă. Din acest motiv doreşte să aducă un alt fundaş stânga.

"Setien consideră că românul Toşca nu este un fundaş lateral care să ofere garanţii, iar din acest moment consideră esenţială aducerea unui înlocuitor pentru Durmisi astfel încât să poată păstra nivelul ridicat pe parcursul sezonului. Din acest motiv clubul vrea să-l pună pe Toşca pe lista de transferuri, în speranţa că va primi o ofertă", scriu spaniolii.

Astfel, Toşca ar putea să o părăsească pe Betis în perioada de transferuri din iarnă, la doar un an după ce făcea pasul de la FCSB în Primera Division. Andaluzii au plătit un milion de euro în schimbul fundaşului român, iar acum vor ţinti foarte probabil să-şi recupereze investiţia.

Afla mai multe despre: toscafcsbbetis sevillatransfer 

viewscnt
Articole similare