Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru un internaţional român: ”Clubul nu vrea să-l mai păstreze”

Veste proastă pentru un internaţional român: ”Clubul nu vrea să-l mai păstreze”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu s-a despărţit de PAOK Salonic. Antrenorul român a semnat deja un contract pe trei sezoane cu Al Hilal.

Plecarea lui Răzvan Lucescu îl afectează şi pe Alin Toşca. Internaţionalul român nu va mai rămâne pe Toumba Stadium, chiar dacă PAOK are posibilitatea să-i extindă împrumutul.

"Toşca, din păcate a avut neşansa să vină în prima parte pe poziţia de fundaş stânga, acolo unde noi avem un jucător extraordinar: Vieirinha. În a doua parte a sezonului, când a revenit pe poziţia lui de fundaş central, clubul l-a cumpărat pe Ingason (n.r. Sverrir Ingi Ingason), jucător de naţionala Islandei, pentru viitor, iar Toşca era la final de contract, deci un pic dificilă situaţia lui. Însă atâta timp cât l-am putut folosi şi a jucat, el şi-a făcut datoria. A fost foarte serios, foarte profesionist. În conjunctura strategiei pe care o avem acum în cap, pentru acest an, eu mi-aş dori ca el să rămână!" declara Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Dar Răzvan Lucescu a fost deja prezentat la Al Hilal, iar spaniolii anunţă: ”PAOK nu vrea să-l mai păstreze pe apărătorul român în vârstă de 27 de ani. L-au anunţat deja că nu vor prelungi acordul cu el. Toşca revine la Betis Sevilla, acolo unde noul antrenor Rubi va lua o decizie în privinţa sa. Cel mai probabil, Toşca va fi din nou împrumutat de Betis”

Afla mai multe despre: alin toşcapaok 

viewscnt
Articole similare