Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Denis Alibec! Ce s-a întâmplat cu transferul mult dorit: "Aşa a spus şi Şumudică"

Veste rea pentru Denis Alibec! Ce s-a întâmplat cu transferul mult dorit: "Aşa a spus şi Şumudică"

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a dezvăluit ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Turcia. În acest moment, Ioan Niculae nu şi-a dat acordul în privinţa sumei de transfer.

Ce se întâmplă cu transferul lui Denis Alibec

"M-au întrebat despre Denis Alibec. Le-am spus că este foarte bun. Problema nu mai este în a-l recomanda cineva. Nu se mai pune problema de valoarea lui. Problema este la preţ, cum a spus şi Şumudică. Nu s-au înţeles la preţ. O să vedem dacă se vor înţelege", a declarat Gigi Mulţescu la Antena Sport.

"Nu prea am capul aici, am făcut tot posibilul să mă concentrez. Sunt în discuţii cu mai multe echipe. Ultimul cuvânt îl spune domnul Niculae. Am vorbit cu dânsul. Eu vreau doar să plec. Cred că s-a încheiat un capitol la Astra. Am vorbit acum cu domnul Niculae şi a zis că se mai gândeşte zilele astea şi vom vedea", a spus Alibec la finalul partidei cu FCSB.

Vicepreşedintele clubului Gaziantep, Muslum Ozmen, a anunţat că s-a înţeles cu Denis Alibec în privinţa transferului. În acest moment lipeste doar acordul patronului Astrei, Ioan Niculae.

Patronul Astrei are pe masă o ofertă de 600.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer pentru Denis Alibec, după ce a plătit 1 milion de euro în urmă cu câţiva ani pe vârful român. Dacă va ajunge la Gaziantep, Denis Alibec va încasa un salariu de 500.000 de euro, puţin sub ce oferă celălalt club din Turcia care-l doreşte, Samsunspor. 

Afla mai multe despre: denis alibecgigi multescugaziantep 

viewscnt
Articole similare